Livol Gravid Multivitamin 150 Tabletter

Livol Gravid Multivitamin 150 Tabletter

Varenummer (SKU): 5702071500162 Kategorier: , ,

**Livol Multivitamin Gravid – Din Uundgåelige Følgesvend i Graviditeten**

Hos lovehair.dk er vi stolte af at præsentere Livol Multivitamin Gravid, en essentiel kosttilskud til alle kommende mødre. Uanset om du planlægger at blive gravid eller allerede er i den vidunderlige rejse mod moderskab, så er disse multivitaminer designet specielt til dig. Med 150 tabletter i hver pakke får du en generøs forsyning af de nødvendige næringsstoffer, der understøtter både din og dit barns sundhed.

Livol Multivitamin Gravid indeholder en velafbalanceret blanding af vitaminer og mineraler, der spiller en afgørende rolle i væksten af væv og udviklingen af dit barn. Særligt vigtigt er indholdet af folsyre, som bidrager til normal cellevækst og er uundgåeligt for fostrets udvikling. Folsyre hjælper også med at reducere risikoen for neuralrørsdefekter hos spædbørn.

Jern er et andet nøgleelement i disse multivitaminer. Det hjælper med at forebygge træthed og udmattelse ved at sikre, at din krop har nok røde blodlegemer til at transportere ilt effektivt. Dette er særligt vigtigt under graviditeten, hvor dit behov for jern stiger betydeligt.

Desuden indeholder Livol Multivitamin Gravid zink og D-vitamin, som begge støtter immunforsvaret og bidrager til en sund graviditet. Zink spiller en vigtig rolle i celledeling og vækstprocesser, mens D-vitamin hjælper med optagelsen af calcium – essentielt for udviklingen af dit barns knogler.

Ved at vælge Livol Multivitamin Gravid investerer du ikke kun i din egen sundhed men også i dit barns fremtidige velbefindende. Giv dig selv den bedste start på denne fantastiske rejse mod moderskab med disse nøje udvalgte kosttilskud fra lovehair.dk. Bestil nu og tag det første skridt mod en sundere graviditet!

Yderligere information

Brand