IDHair Farvebombe 200 ml – 834 Sød Toffee

IDHair Farvebombe 200 ml – 834 Sød Toffee

Varenummer (SKU): 5704699876339 Kategorier: , ,

**IDHair Colour Bomb – 834 Sweet Toffee: Forvandl Dit Hår med Luksuriøs Farve og Pleje**

Velkommen til lovehair.dk! Her præsenterer vi stolt IDHair Colour Bomb – 834 Sweet Toffee, en fantastisk hårfarvebehandling, der vil forvandle dit look og give dit hår den opfriskning, det fortjener. Hvis du drømmer om en smuk og intens farve, der samtidig plejer dit hår, så er denne farvebomben det perfekte valg for dig.

IDHair Colour Bomb – 834 Sweet Toffee er ikke bare en almindelig hårfarve; det er en luksuriøs behandling, der kombinerer farve og pleje i én enkel applikation. Den rige formel giver dit hår en strålende glans og dybde, samtidig med at den nærer og beskytter håret. Uanset om du ønsker at genopfriske din nuværende farve eller tilføje et strejf af varme til dit look, vil denne farvekur være din bedste ven.

Farven “Sweet Toffee” er en dejlig varm nuance, der passer perfekt til enhver hudtone. Den tilfører liv og lys til dit hår, hvilket gør det mere levende end nogensinde før. Desuden er denne behandling ideel til dem, der ønsker at eksperimentere med farver uden at forpligte sig til en permanent ændring. Med IDHair Colour Bomb kan du nemt ændre din stil efter humør – perfekt til weekendfester eller særlige lejligheder!

Anvendelsen af produktet er enkel; påfør blot farvekuren i nyvasket og håndklædetørt hår, lad den virke i 10-20 minutter afhængigt af ønsket intensitet, og skyl derefter grundigt ud. Resultatet? Smukt farvet hår med masser af glans!

Tag skridtet mod et mere strålende look med IDHair Colour Bomb – 834 Sweet Toffee fra lovehair.dk. Forkæl dig selv med denne vidunderlige behandling – dit hår vil takke dig! Gør din bestilling i dag og oplev forskellen!

Yderligere information

Brand