Urtekram Nordiske Bær Shampoo 500 ml

Urtekram Nordiske Bær Shampoo 500 ml

Varenummer (SKU): 5765228836590 Kategorier: , ,

**Urtekram Nordic Berries Shampoo Sea Buckthorn & Blueberry – 500 ml**

Forkæl dit hår med Urtekram Nordic Berries Shampoo Sea Buckthorn & Blueberry, nu tilgængelig hos lovehair.dk! Denne fantastiske shampoo er ikke bare en almindelig hårvask; den er en oplevelse for både sanserne og dit hår. Med sin uimodståelige duft af nordiske bær vil du straks føle dig forfrisket og klar til dagen.

Shampooen er beriget med kraftfulde ingredienser som havtorn og blåbær, der arbejder i harmoni for at reparere dit hår i dybden. Havtorn er kendt for sine utallige vitaminer og antioxidanter, der nærer håret og giver det liv og glans. Blåbær tilfører fugt og beskytter mod skadelige frie radikaler, hvilket gør denne shampoo ideel til daglig brug.

En af de mest imponerende egenskaber ved Urtekram Nordic Berries Shampoo er dens evne til at holde hovedbunden i balance. Den milde formel renser skånsomt uden at udtørre eller irritere, hvilket gør den perfekt til alle hårtyper, herunder følsom hovedbund. Du vil opleve en dejlig følelse af friskhed hver gang du bruger den.

Derudover er produktet vegansk og fri for parabener samt sulfater, hvilket betyder, at du kan bruge det med god samvittighed. Urtekram har altid haft fokus på bæredygtighed og naturlige ingredienser, så når du vælger denne shampoo, vælger du også et ansvarligt valg for miljøet.

Giv dit hår den kærlighed, det fortjener! Bestil Urtekram Nordic Berries Shampoo Sea Buckthorn & Blueberry hos lovehair.dk i dag og oplev forskellen selv. Din mane vil takke dig!

Yderligere information

Brand